Luanne Rice - Nyári Napfény







Luanne Rice - Nyári Napfény

Szintén egy Reader's Digest válogatás formájában  került hozzám ez a könyv. Valamikor régen olvastam már, de csak foszlányokra emlékeztem belőle. Félreértés ne essék ez nem azért van, mert annyira gyenge könyv lenne, csak nem volt benne az a bizonyos robbanás. Mindezek ellenére ez egy elég különleges könyv, abból a szempontból, hogy van benne egy kis varázslat, és néhány szellem. Leszögezem, nem hiszek az ilyesmikben, mégis lekötött, és bár nem írom hogy magával ragadott, de egész jó kis szórakozás, kikapcsolódás volt olvasni.

A történet : Az esküvőszervezéssel foglalkozó May Taylor egyedül neveli hétéves kislányát, akit látomások "gyötörnek", azaz szellemeket lát. Egy véletlen folytán botlanak egymásba a bostoni profi jégkorongcsapat jóképű és ünnepelt sztárjával, Martin Cartier-rel. Az események felpörögnek és May szinte magához sem tér, abból a felismerésből, hogy egy profi jégkorongjátékos szerelmes belé, és már férjhez is ment hozzá.
A nyarat egy tóparti házban töltik, Lac Vert-ben, ahol Martint az apja korcsolyázni tanította. Ezen a helyen fájdalmas emlékek törnek a férfira. 7 éve meghalt a kislánya egy véletlen folytán, amiért az apját okolja. Az apja a börtönbüntetését tölti.
May megtesz mindent annak érdekében, hogy apa és fia újra egymásra találjon, de hiába töri magát.
A Stanley Kupa döntőjén martin nem tudja tovább titkolni, hogy gond van a látásával. May elviszi egy szemspecialistához, ahol kiderül, hogy Martin nem hokizhat többé, és idővel teljesen meg fog vakulni.
Mindeközben Kyle, May kislánya többször is találkozik Natalie (Martin elhunyt kislánya) szellemével. Tudja, hogy őáltala kell hogy apa és fia újra egymásra találjanak.

Azt hiszem többet nem írok, hogy megmaradjon a kíváncsiság, abban aki esetleg a kezébe veszi.
Nem volt rossz könyv. Pont egészséges mennyiségű varázslat van benne. Talán csak a végén éreztem az egyik jelenetet túlzónak, de mindezekkel együtt, tetszett.

10/6

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates

Blogger Templates