Cecelia Ahern - Ahol a szívárvány véget ér






A könyvről még a neten olvastam régebben és a sok jó véleményt hallva rászántam magam, hogy megveszem. Igazából nem bántam meg, mert azóta már másodszorra olvastam ki.
A történet maga az igaz barátságról szól fiú és lány között, amiből aztán szerelem lesz, mégis mindketten  folyamatosan "elfutnak" egymás mellett az életben, és ami mindannyian tudjuk, hogy csak a mesében létezik.
De ennek ellenére nagyon jól szórakoztam a történeten, és ami leginkább megfogott az egészben, az maga a könyv szerkezete, ugyanis e-mailezések, levelezések, újságrészletek és azonnali üzenetek sorozatából épül fel, ettől egész különlegessé vált.
Véget nem érő fordulatok, csavarok után, beteljesedik a plátói, mesebeli, szerelem, és ettől egy kicsit csalódott is lettem, de mégis felvidított.
Mindez ellenére nagyon jól szórakoztam, és bár mindannyian tudjuk, hogy ez mind gyönyörű és megható, de csak a mesében létezik. Legalábbis remélem! Mert ha nem akkor én lemaradtam valami nagyon fontos dologról!!
Na erről van itt szó, tulajdonképpen, hogy tudjuk, tudjuk, tudjuk, hogy csak mese, mégis mi női lelkek, szívesen csöppennénk egy mesevilágba.
Szóval csajszik, hangsúlyozom CSAJSZIK! ( mert nehogy a kezébe vegye egy férfi ezt a kötetet!) akinek a lelkének szüksége van egy kis mesébe illő romantikára, mindenképp vegye kezébe ezt a könyvet!!

10/8

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates

Blogger Templates