Erica James - Bella Italia






Egy falusi kicsi boltba ugrottam be éppen, amikor az egyik polcon harsányan virított ez a könyv. Mikor megláttam a sarkán "Az év romantikus regénye, 2006, Anglia " feliratot, bele is tettem a kosaramba. Mindösszesen kemény 500 Ft-ot fizettem érte, mint később kiderült, a könyv sokkal többet ér. Könyvesbolti ára 3499 Ft. Magyarul, jó üzletet kötöttem aznap.

A történet:
Valójában, nem is tudom ki a könyvben a főszereplő, a dominánsabb. Lucy vagy Helen. De talán nem is lényeg.

Lucy egy 29 éves lány, aki kamaszkora óta nem találkozott édesapjával, aki elhagyta őt és anyját, egy másik nőért és most olaszországban él a Comói tó partján. A lány a lakótársával (Orlandóval) él együtt, és mindketten imádják a kertészkedést, a gyönyörű kerteket.
Helen és dúsgazdag üzletember férje, most költözött Swanmere - be. Amíg a nő szorgosan gyűjti az új barátokat maga köré, férje állandóan úton van az üzlet miatt. Bosszúságára új feladatává válik, hogy elkényeztetett náluk nyaraló mostohalányát pesztrálja.

A kertészklubban egy a Comói tóról szóló előadást tartanak ahol felajánlanak egy csoportos utazást is kertlátogató programokkal. Így a kisváros apraja nagyja, barátok és ellenségek, mind útra kel, hogy meglátogassák a gyönyörű olasz országot, s nem is sejtik, hogy szinte mindegyikük élete gyökeresen meg fog változni.

Lucy végre megbocsájt apjának, és ráébred milyen is az igaz szerelem. Helen fényt derít férje csalfaságára, és beleszeret újdonsült barátja unokaöccsébe.
Ezeken kívül még sok izgalom, szerelmes pillanat, gyönyörű és keserű pillanat vár az olvasóra.

Garantálom, hogy aki leteszi ezt a könyvet, az egyből indulni akar majd a Comói-tóhoz.
Kifejezetten szórakoztató olvasmány volt. És tetszett hogy életszerű kis történet. Sokszor elkapott a vágy, hogy én is ott legyek a szereplőkkel. Bár nem egy nagy durranás, de aranyos és kerek kis történet.
Ajánlom mindenkinek aki könnyed kikapcsolódásra vágyik.


10/8

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates

Blogger Templates