Johanna Lindsey - Szeress örökké



Alapjában pont ez az a korszak amiről nem szeretek könyvet olvasni. Filmben nagyon szívesen megnézem, de még akkor is heves érzelmeket vált ki belőlem, az akkori igazságtalanság a nőkkel szemben.

Azt hiszem ezt most el is felejthetem, ugyanis ez a könyv mindent felfordított.

A történet:
A múlt századba kalauzol bennünket az írónő, abba az időbe, amikor a skótok és az angolok ki nem állhatták egymást. 
A főhős Lady Kimberly, akitől megözvegyült apja enyhén szólva meg akar szabadulni, hogy újranősülhessen. Ennek egyetlen módját a házasításban látja, ezért elküldi lányát egy hercegi párhoz látogatóba, ahol rengeteg házasuló szándékkal rendelkező férfi fordul meg. Így a többi eladó lánnyal együtt várja, hogy megérkezzen a megfelelő partner.

Azzal már tisztában van, hogy az ifjak közül ki nem jöhet szóba. Ugyanis van szerencséje megismerni a skót Lachlan MacGregort, aki egy vakmerő szoknyapecér, faragatlan férfi akit csak a hozomány érdekel, mivel ő a MacGregor klán feje, de pénze az nincs.

Szerencsétlenségére ezt a gyűlölt skótot pont az ő szobája szomszédságába helyezték el, így kénytelen folyton összefutni vele, és elviselni az éjszakai dorbézolásait. Azonban hamar rádöbben, hogy akit gyűlölünk, mennyire szenvedélyesen tudjuk szeretni is. Két gond van csak. Mégpedig, hogy apja utálja a skótokat, és hogy Lachlan halálosan szerelmes a hercegnébe.

Aztán ahogy lenni szokott az igaz szerelem győzedelmeskedik, de mielőtt ez megtörténne, nagyon érdekes és meglepő titkokra derül fény, és végül mindenki megtalálja a párját.

Imádtam a könyvet, egyszerűen nem tudtam letenni. Bár az első fejezetbe nagyon megijedtem, hogy ez nekem nem fog menni, ugyanis borzasztó nehéz volt a tájszólás miatt olvasni. De szerencsére csak ez az egy fejezet volt ilyen.(vagyis csupán 9 oldal) 
Mindig történt valami, és amit leginkább imádtam benne, az az egészet átölelő szenvedélyesség volt, amit nincs az a kőszívű ember, aki meg nem érez. Nagyon szórakoztató volt látni, hogy hiába gyűlölünk valakit, ha olyan szenvedélyesség szikrázik köztünk, egyszerűen nem tudunk ellenállni neki. Egyszóval, aki ezt a könyvet a kezébe veszi, számítson sok sok erotikára. Mindenkinek ajánlom!
Ez a könyv teljesen kiradírozta a hasonló könyvek iránti előítéleteimet, úgyhogy nem is adhatnék neki mást, mint



10/10 pontot!!!!!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates

Blogger Templates