Luanne Rice - Égi szerelem

Egy szívmelengető, vérbeli romantikus történet került már másodszor a kezem ügyébe. Mese az örök szerelemről a sorsról, a testvéri szeretetről, irigységről és persze megbocsátásról. Nem is tetézem tovább jöjjön a

TÖRTÉNET : Rummer és Zeb gyermekkoruk óta szerelmesek egymásba, de a véletlenek(?) közrejátszásával Zeb mégis Rummer nővérét, Elisabethet veszi feleségül.
Zeb mindig is rajongásig szerette a csillagokat, így nem csoda hogy NASA-szakértő és űrhajós válik belőle, míg Elisabeth színésznői karrierbe veti magát, így mindketten elszakadnak tengerparti szülőfalujuktól és egymással való kapcsolatuk is halálra van ítélve.

Ennek ellenére kisfiuk születik. A történet ott kezdődik, mikor a fiú 19 éves lesz és apja, hogy elnyerje Rummer bocsánatát és szerelmét szülőfalujába utazik egy egész nyárra a fiával.

 Abba a varázslatos kis tengerparti falucskába, ahol a sorsok összeköttetnek és a szerelem örök. Rummer azóta már neves állatorvossá lett és nincs az a pénz, amiért elhagyná a kicsi falut. De sikerül e minden problémát megoldani? Zebnek rendeződik a kapcsolata fiával? Rummer megbocsát Zebnek? Ami ennél is fontosabb, a nővérének? Ezen felül új szerelmek is születnek.

Szórakoztató, és nagyon kellemes kis kikapcsolódásra számíthat, aki ezt a kötetet a kezébe veszi. Nem mondom, hogy különlegesen izgalmas, de nagyon érzelmes, és egész reálisan boncolgatja az érzelmeket. A végére legalább 1 db papírzsepi is legyen nálunk. :-)




10/8

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates

Blogger Templates