Robert Low - A fehér holló /Felesküdöttek Saga 3.

 Meghoztam a Felesküdöttek saga harmadik kötetét A fehér holló-t!

Fülszöveg:
"A Felesküdötteket ezüstláz égeti, és a bálnák útja ismét kalandra csábítja őket.
Vezérük, Orm nem akarja otthagyni tanyájuk biztonságát és visszahúzná a többieket is. De a Felesküdöttek harcedzett férfiak, és amikor régi ellenség támad otthonukra, örömmel ütnek vissza.
Miután két társukat is foglyul ejtik, egymásnak fogadott esküjükhöz hűen nekivágnak a megjósolhatatlan veszedelmekkel teli, fagyos sztyeppének. A valaha látott legkeményebb tél még a legszívósabbakat is próbára teszi, és az út végén a puszták rettenthetetlen amazonjai várnak rájuk. A nőknek semmi más sem számít, csak hogy halálukig védjék Attila kincsét. A fogadott testvérek harcra szomjúhozva tértek vissza, de lehet, hogy utolsó útjukra erednek?"
"– Senki sem lehet olyan jó,
 hogy hiba nélkül való legyen, sem olyan rossz,
 hogy ne vehessék semmi hasznát, ahogy öreganyám mondta volt."

A harmadik kötetben Orm jarl egy szigeten telepedett le a megmaradt Felsködöttekkel, akiket nem hagy nyugodni az ezüstkincs emléke. Folyamatosan bajba keverednek és hogy mentsék életüket, a kijevi herceggel és kis csapatával indulnak el felkeresni a kincset. A út végén eljutnak a kincshez, ami egy része a Felesküdötteknél köt ki menekülésük közepette. Orm a történet végére sok emberét elveszíti, de mindig akad helyettük más aki belépne a hírhedt csapatba.
 A hosszú, fagyos és kietlen út amin végigvezeti Low a csapatot, akár unalmas is lehetne, de mindig visz valami csavart a történetbe és ezzel ad nekünk kedvet az olvasáshoz.

Nagyon élveztem, és néha bele is feledkeztem. Csak úgy haladtak az oldalak, mert a történet nagyon izgalmas, érdekes és néha hátborzongató. Ezeknek az egyvelege adta a könyv "sava-borsát", ettől van az, hogy alig lehet letenni. Egyik részben sem csalódtam, Low mindig visz bele valami olyan szálat ami ösztönzi az olvasót a következő könyv elolvasására. Nagyon várom a negyedik kötetet amit majd ismét megosztok veletek.
                                                                                                                                   
                                                                                                                                       Krisztián

10/10

Felesküdöttek saga további részei:
                                               1. Robert Low - A bálnák útja/ Felesküdöttek Saga 1.
                                               2.Robert Low - Az ordas tenger/Felesküdöttek Saga 2.

Gold Book: 2012
368 oldal




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates

Blogger Templates