Lakatos Levente - A tiltás gyönyöre /Szigor 1-4./

Nem először botlottam könyvtárban, könyvesboltban Lakatos Levente könyvbe, de (sajnos) eddig nem vonzottak magukhoz. Milyen nagy hiba volt...

"Míg mi, férfiak általában a pillanatnak élünk, a nők a jövőbe tekintenek."

Fülszöveg:
"Az egykoron kicsapongó életű Liza és vőlegénye, a fényes politikai karrier előtt álló Sándor a kívülállók szemében tökéletes álompárnak tűnik, ám színlelt boldogságukat kínos titkok tartják egyben. Mikor a lány egy félreértés folytán találkozik egy sármos idegennel, aki darabokra töri a testi és érzelmi nélkülözés miatt már megrepedt álarcát, a botrány elkerülhetetlen. Vajon Liza képes kiköszörülni a csorbát, vagy az édesapja politikai hírnevével együtt a saját jövőjét is beszennyezi?
Szentesy Igor vagy ahogy a barátai hívják, Szigor keresett reklámszakember, a kormányzó párt újonnan felfogadott propagandistája. Kreativitása, komolysága és keménysége előtt nem csak a politika zárt ajtói, de a női combok is sorban kitárulnak. Ritkán mosolyog, utálja az ellenkezést, de imádja heccelni a sorsot.
Liza és Szigor őrült vágyaktól hajtva félelmetes játszmába kezd, de vajon melyikük a dörzsöltebb játékos ezen az erotikus sakktáblán? Mennyit érnek a titkok? Te képes lennél gyilkolni értük?"
Libri kiadó 2016
338 oldal
 "-A titkaink gyakran saját magunk elől is elfedik az igazságot.
Megvédenek bennünket.
 Ameddig nem mondjuk ki, olyanok, mint a palackba zárt szellemek..."

 Az igazság az, hogy mindig fenntartásokkal indítom a magyar kezek közül kikerült műveket. Pedig már igazán leszokhatnék róla.
Nem tudom megfogalmazni pontosan mit is vártam ettől a könyvtől, azt hiszem egyszerűen csak hagytam magam belesodródni. Aztán csak úgy pörögtek az oldalak.
 Vegyük sorra hogy miért is nyerte el igazán a tetszésemet a történet.
Először kicsit megborzongtam mikor először szóba került benne a politika. Bevallom őszintén nem rajongok a témáért. De szerencsére egyáltalán nem került nagy hangsúly rá, így egész jó kis rálátást engedett a mocskos,zárt ajtók mögötti oldalára, mégsem volt belőle sok.
Másrészt ott van a Szigor és Liza közötti huzavona és szenvedély. Egyébként pont ezen szoktak nálam elbukni a hasonló témájú könyvek, amikor egyszerűen túlzásba esik az író, és ahelyett hogy szórakoztató, pikáns lenne, ízléstelenbe hajlik át és a hajam áll tőle égnek. De szerencsére ebben az esetben nagyon jól eltalálta Lakatos Levente az egyensúlyt. A szereplőink is mind szerethető, érdekes, egyedi karakterek, akiknek szívesen ismertem meg a történetét. Tetszett ahogy fonódtak és bonyolódtak a szálak és a vége is kellőképpen felcsigázott, további olvasásra buzdítva. Szóval jól összerakott történet, ami tökéletes alapja a folytatásnak. Remélem minél előbb sikerül tovább haladnom vele.
Ajánlom mindenkinek aki kicsit pikánsabb, mégis ízléses kikapcsolódásra vágyik. Szerintem megéri belekezdeni.
 Zsú
10/10

"...az önmegtartóztatással sem lesz gondom, hiszen nőként nem a lábam köze, hanem az agyam tartja kordában a vágyamat."

"És amíg a lábad között dolgozik a szám, nem tud feleslegesen eljárni, nem igaz?"


"De általában ilyenek a nők, félreértenek bennünket, hozzágondolnak a szavainkhoz, majd kibeszélés helyett sértetten elhallgatják a fájdalmukat."


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én aki a könyvtárban, könyvesboltban csak a szakkönyvek irányába indulok! valamiért ki kölcsönöztem az első két fejezetet. Fogalmam sincs, talán hirtelen felindulás vagy nem tudom mi ..nagy nehezen rávettem magam, hogy hozzá kezdjek , aztán...5 nap múlva azon kaptam magam, hogy kiolvastam és türelmetlenül vártam mikor jön már a 3.-dik 😀😀😀 imádtam , nagyon nem az én stílusom ez a könyv (pontosabban azt hittem eddig )de ez a Levi gyerek aztkell, hogy mondjam nagyon tud ❤

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates

Blogger Templates