Lakatos Levente - A pillangók ébredése /Szigor 5-7./

Íme, végre sikerült kiolvasnom az első könyvet, mióta megszületett pici fiacskánk. Bár ehhez jócskán hozzásegített a nyaralásunk, ahol a kis csöppség (végre) jó nagyokat szundított.
:-D
Régóta vártam már, hogy belekezdhessek a történet folytatásába, de sajnos szinte sosem volt bent a könyvtárban a kötet, most is csak szerencsém volt.

"Míg a nőknek a romantika leginkább a hangulatot jelenti, a férfiaknál időhúzás. A hangulat és az idő azonban nem ellenségek."

Fülszöveg:
"Liza ​szinte összeroppan kényszer szülte kapcsolatának béklyói alatt.
Az aranykalitka egyre szűkebb számára, a boldogság lehetőségétől is megfosztottan semmire sem vágyik jobban, mint hogy visszakapja szabadságát. Az összeomlás peremén egyensúlyozva egy botrányos éjszakát követően úgy dönt, hogy külföldre utazik.
A kormánypárt új szóvivője, Szentesy Igor veszélyesen mélyre merül a politikai hazugságok feneketlen tengerében. A férfi, a válófélben lévő elnök jobbkezeként számtalan külföldi útra hivatalos, ami éppen kapóra jön a számára: idegen nők ágyában hajszolt élvezetekkel vesz elégtételt darabokra tört szívéért.
A politikai érdekek által szétválasztott páros útjai egy görögországi este keresztezik egymást. A kettejük között fellángoló szenvedély újabb fájdalmat szít vagy ezúttal kegyelmet gyakorol felettük a sors?"
 Libri kiadó 2016
350 oldal
"A szabad embereknek semmibe nem kell beletörődniük."

 Nem túlzás azt mondani, hogy ez a kis fülszöveg szinte semmit nem említ mindabból, ami végül kisül ebből a finoman indított történetből. Aki "csak" egy kis könnyed, erotikával fűszerezett kikapcsolódásra vágyik sajnos csalódni fog, mert ez a könyv sokkal többet rejt magában.
 Én nagyon imádtam. Tetszettek az újabb karakterek. Tökéletesre vannak csiszolva, szinte már az első felvonultatásnál átlátod, hogy ki milyen jellem és melyik oldalon áll majd, viszont még csak nem is sejted, hogy valójában hogy is alakul majd a sorsuk. Amikor azt hiszed, hogy ennél jobban már nem bonyolódhatnak az események, újabb és újabb káoszban találod magad, de ennek ellenére, egy tiszta átlátható történetet kapunk.
Lakatos Levente ismét nagyszerűen ötvözte az erotikát, a romantikát és a politikát. Mindig tudja miből mennyi elég, mielőtt még unalmassá válna. 
 Tetszett, ahogy a karakterek kiteljesednek, ez pedig engem néha csalódással, néha örömmel töltött el. Kicsit elszontyolodtam, mikor kiderült, hogy Igor igenis érzelmekkel teli jellem, hiszen már úgy megkedveltem a "szigorú" arcát. De ennek ellenére egy percig nem kellett unatkoznom, és egy pillanatig ne gondoljátok, hogy nem fogjátok úgy érezni a könyv végére, mintha bombát robbantottak volna benne. Végül is ez már hatalmi harc. Liza és Igor pedig a két hatalom közé, a senki földjére szorult pillangók, akik semmire sem vágynak jobban, mint hogy újra szárnyalhassanak tovább, méghozzá együtt.
 Mindenkinek ajánlom a könyvet, aki ízléses, izgalmas, de mégis kicsit pikánsabb olvasmányra vágyik. Az író nem bízta a véletlenre, úgy zárult a kötet, hogy az oldalam kilyukad a kíváncsiságtól, hogy mi fog ebből kisülni. Már alig várom, hogy eljussak a következő részig.
  
Zsú  
10/10
Az előző részt itt találod:
Lakatos Levente - A tiltás gyönyöre /Szigor 1-4./

"... az egyik legfontosabb emberi erény a türelem. A türelem befolyásol mindent."


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Design in CSS by TemplateWorld and sponsored by SmashingMagazine
Blogger Template created by Deluxe Templates

Blogger Templates